Saturday, May 19, 2012

Puteri Mandi~ Ohoooooooohoi~

sejak2 aku duduk tingkat atas sekali ni mmg impossible untuk aku basuh kete aku mcm kat umah dulu so, solution die adalah carwash :) 

So My ONA V2 ni sebenarnya cantik lg tp sbabkan udara kat sini berdebu n aku selalu gunakan die as 4WD dekat dlm hutan mse everytime nak gi Eaglenest jadi mmg aku kene mandikan die secara berkala

so aku pegi kat tempat yg aku regular, bawak laju n terus masuk parking
 

Sembur air dulu, basahkan


Da Basah Baik Punye


Snow Foam lak Secukup Rasa


n Para Pekerja Pitstop un Megilap


Lagi Sikit


n bilasan hikmat secukup rasa


kasi gilap itu tayar sket,


n sudah Fasa Pertama, Fasa kedua? Lap Kering N Vakum je


Vakum keseluruhan , mmg byk sampah, dorg tolong buangkan


Voila! siap!

dan aku kene bayar RM5 je sebab aku regular kat sini, n besides that, dorg penah pecahkan bumper aku sebab tak berhati2 dulu *sile rujuk Kerosakan, Penyembuhan dan Sembuh

Jadi tokey die kate aku akan dapat diskaun seumur hidup seama aku basuh kete kat tempat die, selain die yg tanggung sume kos peng-repair-an.

:D sebenarnya aku dah tak tahu nak cite ape, janji aku update minggu ni

2 comments:

  1. FINE! best gila kut bayar pun half , servis dia ok lah tu? hehehhe

    ReplyDelete