Saturday, December 31, 2011

bye-bye 2011

well it seem s that 2011 was a rough year for me, :) but i look at it on the bright side, ive mature even more, i understand life even more, okay lets get something straight :)

1. Friends Forever
ur head, all people just using me for their own selfishness, i was stripped down on my cars on june 2011, and u know what? i just turned invisible to almost all of them, why? because i suddenly become a drag coz i didnt even have a car anymore, so coming picking me up in puchong was such a bother, well on 2010 when im in rawang, my weekends was never quite, they keep calling and calling and calling coz if i came, they got 4 empty seat to fill and to carry they lazy pathetic asses anywhere

2012 = never again, just find ur own way to hell, dont even tell me to drive u there

2. Family Are always there
Big F on the face, when i started to question about where my 1k goes every month i got threwed out from the house, not ony that till today still asking me for money, what am i? money maker? why did u sold my car? both of them, and then u expect me to smile n still giving u money. talking about this make me wanna puke

2012 = act like what uve done , THREW ME OUT!

3. All Talkers that talk talk talk
u guys should just go to hell, i understand that u guys doesnt even have brains in that thick skulls of ur

2012 = not even worth to look at these dogs

4. to all that borrowing me money
yes yes, u guys, i know that u are pathetic, u dont wanna work u just wanna chill so thats fine, just continue to be a loser for the rest of your life, i dont want to be even part of ur stupidity, beside, i like to threw some coins at u so called beggars

2012 = borrow money? talk to the hand, go to work MF

well looks like this year is the chance to i make my life straight, well sorry, u guys not part in it, :D live ur sorry petty life coz thats all u have to do, pretending but sucks all ur life

well sorry, i gotta run

Thursday, December 29, 2011

Im Really Tired

seminggu ni adalah hari yang paling penat bagi aku, tido pun dlm sejam dua je sehari sebab banyak kerja , Competency Based recuitment and macam2 training smpi aku lupe sesuatu yang penting,

aku lupe nak rehat,

Tuhan je tahu betapa sakit kepala aku sebab kurang tido, Tuhan je tahu betapa sakit dan sengal badan aku sekarang

tapi diceritakan ni bukan untuk mengeluh,

:)

aku masih berupaya kerja
aku masih berupaya senyum
aku masih boleh menyayangi si beruang koala bute tu,

sebab selagi hayat dikandung badan, aku akan still berusaha untuk hidup,

Sunday, December 25, 2011

Taggers Taggers

Sebabkan Si Sheila Salim ni membuat permintaan untuk aku buat bende2 leceh ni, takpe, aku pun sedang bosan jadi mempersembahkan la *sendiri tepuk tangan*


Sila baca syarat2 di bawah untuk reply tag ini :-

  1. You must post this rules
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions the tagger sets for you in their post and create eleven new question for the people you tagged to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
  6. No tagging back!
  7. No stuffs in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU READ THIS" you legitimately (a.k.a really, trust, will all honestly) have to tag 11 people.

11 Perkara Tentangku

  1. Nama Rico bermaksud Ridzhuan Ini Cool Orangnye, sesiapa yang panggil aku Rico sekaligus mendoakan aku which is aku rse hampir 80% kawan2 aku
  2. Bekerja sebagai Head of Training Management Division di Strategic Corporate Alliance Puchong , Company Industrial Training dan aku juga seorang Penceramah Bebas
  3. Aku Paling tak suka makanan pedas, kesejukan dan orang bodohsombong
  4. aku anak sulung dr 3 beradik
  5. aku gila kereta , aku tak pandai pandu perlahan
  6. aku rase dlm sebulan 20hari++ aku tido dihotel, resort, atau chalet atas sebab kerja
  7. aku suka merantau pasal aku hidup dalam keluarga nomad
  8. aku peramah, tapi silap haribulan kau akan kene ceramah
  9. aku suka memasak, main music dan paling penting Gundam and Kamen Rider!
  10. aku suka kucing, hamster, arnab and sugar glider, aku ade kucing nama Tom yg dah aku sekolahkan, dia dengar kata aku
  11. aku sangat sayang dan cintakan nadnod aku *malu*
Jawapan Soalan Sheila Salim

1) Berapa tempoh perkenalan antara kita?
- aku rse mse umur aku 15 dan kau 14, Tahun 2004, Dah 7 Tahun

2) Siapakah pasangan yang paling lama bercinta dengan kamu?
-Nadnod sy Lah, yang Nakal *gelak kekeh2*

3) Lepas habis study, nak terus kawin ke sambung lagi pelajaran?
-Berkerja,Kahwin kalau perlu Sambung Belajar

4) Dalam banyak2 kawan, siapa yg annoying buat kamu?
-Aku tak penah simpan org2 annoying as Kawan aku

5) Pilih cinta berdasarkan rupa @ wang ringgit?
-Suke hati aku:) Aku sentiasa ada pilihan

6) Jika diberi pilihan, antara Kenny Rogers dan Michelle Jackson, suara mana hebat bagi kamu?
- Ramli Sarip

7) Port outing mana sentiasa jadi pilihan kamu?
- Kemana pun boleh, sebab tempat tiada apa bg aku, tp aku yg akan buat tempat tu best, hahaha

8) Zaman sekolah atau zaman dewasa lebih kamu rindui...
-ofcourse la zaman sekolah tanpa beban sara diri

9) Biasanya, hari minggu kamu di rumah @ hang out dgn teman?
-kerja atau Keluar ngan Nadnod atau Kawan2

10) Sudahkah kamu mencapai hajat yang kamu inginkan..
- So Far masih hajatkan sebuah kereta baru

11) Berapa besar pengorbanan yang kamu boleh lakukan semata-mata untuk bahagiakan kedua ibu bapa?
- malas aku nak jawab soklan ni, aku anak yang jahat :)


Kene Jawab Soalan Aku Pule :) Please
  1. 10 Perkara tentang aku yang korang suka
  2. 10 perkara tentang aku yang korang tak suka
  3. perkara yang paling korang ingat tentang aku @ bersama aku
  4. apa yang pernah aku lakukan yang paling gembirakan korang
  5. apa perkara yang pernah aku buat korang sedih
  6. first impression korang pada aku
  7. perkara yang korang nak aku ubah, yang korang rse salah
  8. apa Dream@cita2 korang?
  9. apakah pengalaman yang paling menakutkan bg korang?
  10. kalau ade perkara yang korang rse nak aku buat untuk korang, apakah itu?
  11. korang adakah no telefon aku?

now, the nominees are?
  1. CikNadnodkusayang
  2. Still, u have to answer Sheila Salim
  3. HudaMooShook
  4. Jazz the Wonderwoman
  5. Cik MiraBam
  6. KimJaeHyun
  7. NinaTheSlempet
  8. Easy-One-Fow-Z
  9. ALMAShimaro
  10. CeritaPompuanBesi
  11. MrTypical long time no See

Thats Alll, Gracias :D

Tuesday, December 20, 2011

Bezanya Aku Dan Ko

Aku?
Bekerja, Sara diri sendiri, Zakat bayar sendiri, tak ganggu hidup orang, aku cakap ape yang aku buat, aku hidup sorang pasal aku tahu takde spe pedulikan aku, aku da buktikan sape diri aku , aku da masuk dunia realiti dan orang terima aku, aku tak mengata orang, aku berfikiran positive, aku sedaya upaya bersangka baik, aku pandai bawak diri

Ko?
Belajar, duit makbapak bagi,zakat bapak ko bayar, suke ganggu hidup orang, cakap besar tp habuk pon tarak, hidup konon ade geng tengok nanti ko susah awek ko jugak kuar duit bayar helmet, ko tak buktikan ape dgn mulut longkang ko, ko masih diawangan dengan imaginasi ko dan orang benci ko, ko mengata memfitnah orang even awek ko, ko berfikiran negative dlm mata ko ko la tuhan, ko suke bersangka buruk, ko tak pandai bawak diri silap haribulan kelongkang ko,

kesimpulan, Ko menyedihkan, orang mcm ko ni boleh je berubah kalau nak tp aku disgust gile tgk muke ko, huhhuuhu, Doa byk2 kat Allah je la suh bukak hati ko tu, n suh ko sedar ko tu Umat Baginda Rasulullah, kalau zaman Baginda, orang mcm ko ni mmg da kene pancung dah pasal munafik :)

YaAllah, Bukakan la hati Hamba mu ini, :) Ampunkanlah aku YaAllah Kerana Meluahkan perasaan Amarahku,

Saturday, December 17, 2011

Fitnah Oh Fitnah

mmg menakutkan bile akhir zaman ni sume bende difitnahkan, sume bende, bukak tb je fitnah, bce paper pun fitnah, tp pade aku sumber Fitnah paling besar ialah ciptaan MARK ZUCKENBERG iaitu Facebook, kenapa? situasi,

Situasi 1:
Pakwe Makwe Bergambar mesra - Honestly, mmg akan mendatangkan fitnah, contoh? ala, dorg tu masing2 curang tu, = jadi reporter tak bertauliah(???)

Situasi 2:
Gambar profile - contoh, ala, macam bagus, ala muke mcm tahi ade hati = menghina Ciptaan Allah

Situasi 3:
Info, status, - Penipuan jelas, = juga mendatangkan fitnah

Benarlah kata Rasulullah SAW, akhir zaman adalah zaman fitnah, ibarat semut hitam atas batu yg hitam dimalam yang gelap,

Ya Allah, jauhilah aku dr Fitnah

= Aku akan kurangkan ber FB

Monday, December 5, 2011

The Warrior of White

Alkisahnye terdapat seorang Pahlawan Putih yang gagah perkasa, die merantau beribu batu jauhnya untuk menghapuskan kegelapan, sesampainya disatu kota, Eaglenest, die melihat org berpusu2 menyaksikan satu acara penyeksaan,

Hanya menyamarkan diri sebagai penonton, hero kita hanya duduk memerhatikan karenah rakyat2 negara kegelapan itu, agak cun awek negara kegelapan


Akhirnye die tampil menegakkan keadilan, die sudah tidak mampu menahan lagi melihat haiwan bulat itu dikerjakan


hanya seorang pahlawan putih menghadapi konco2 kegelapan tp mmg beliau yg gagah perkasa takkan gusar


Memang kekuatan Pahlawan putih tiada lagi tolok bandingnya, die melepaskan giannye yang da 7 tahun tak main bola,


Kalau aku da sedekat tu dgn gol, mmg mendapatla jawabnye, dan seorg konco oren telah dicederakan dgn parah oleh pahlawan putih

dan akhirnya semua rakyat negara kegelapan itu tunduk kepada kekuatan Pahlawan Putih disebabkan mereka sudah dibelasah 6-1,

Pahlawan Putih akhirnya pulang ketanah airnye membawa satu kemenangan besar, disebabkan musim, die membawa balik sebakul Durian,

The End

Sunday, December 4, 2011

Gambang Resort City and Jabatan Standards MOB

Bertempat kat Gambang Kuantan ni la last project aku untuk tahun ni as Facilitator and Trainer untuk Jabatan Standards Malaysia, as the years go by,:)

Da setahun aku bekerja di SCA ni, mmg byk development pada syarikat, dr SCA da berkembang jd Baitulummah dimana SCA hanya jd satu subsidiaries sahaja, development ni mmg dijangka akan pesat dengan pengambilan lebih kakitangan

Development, as for me, :)

Gain weight, more knowledge and more self control

Tahun 2012 adalah tahun aku, ye, aku akan belasah habis habisan market segment and akan belasah habis habisan training dan serasa aku, dlm thun ni, aku da attend lebih 56 training yang berlainan dan lebih 112 hari training, dan cara aku beljar adalah on the job training,

semakin aku bersama company ini semakin mendalam kecintaan aku, :)

inilah dia yang aku cari,



Peserta Latihan Jabatan Standard Malaysia

Monday, November 28, 2011

Career Development Getting Interesting

As a Business Development Executive here in Strategic Corporate Alliance where i poor my sweat over eleven months ago, well the company keep growing bigger and bigger as this year's Target sales has been reach, not only that, the actual sales is actually doble the value from the forecast, so next year on 2012, Sales Forecast will be about quadruple this years target sales, whew, Alhamdulillah,

As for me , still engine in generating products, new modules, bring more sales although in my department its just only me, and i report Directly to GM and MD, as per discussion with my MD on Teambuilding and Business Plan meeting, i was responsible as Head of Training Management Unit where by i did not become senior executive first if referring to organization Chart and i must report duty starting December,and i got two assistants starting january, my, leading team is such a duty,

as responsibility is going to be a lot more challenging, i will deliver more from day to day, ive promised myself that even im alone, i can live, well literally, i have NADNOD,


my life? with her its just getting better and better, we fight, we laugh, we cheer each other up, and make each other happy, i just glad ur in my life, :)

Wednesday, November 23, 2011

Simuka Petak


Wahai SiNadnod yg Dikasihi, dengar sini Beta ingin Betitah,

huhu, since u appeared in my life, ive been happier, been stronger, been better, and u gave me the sense of accompaniment,

U are so cute, :) and i have to be like that so we look good together, u look like a 15 years old but i look like 30 years old :D

everytime u laugh i get charged up, i hate to see ur sad face but u always make me look at ur Seposen face and ur hidung kembang face, :)

i got nothing syg, just some good looks muahahaha

maybe i just lack the reason to love u, but i truly does, i dont have the words for it,

love ur laugh, ur smile, ur dorkiness,

maybe i just continue to love u and everytime we fight, its just take 10 minutes to fall in love with each other again,

i love u, appreciate u being with me all this time,


and this is when i dragged u to Midvalley without Makeup, Natural Beauty, hihik

,

Saturday, November 19, 2011

Im sorry if that Hurts U

U know what is my career, Im a Motivator, A Trainer,

when one program comes it will have the agenda, and i cant do anything if my client ask for a WhiteWater Rafting, Jungle Nightwalk and Caving at Gua Tempurung.

As A trainer, i must.. no... I have to do everything, with them, or not im not walking my talk, i motivate them on how to conquer your fear, about teamwork, about self confidence but as u said the activity is dangerous and u mad at me because of that, i understand, but what about my 67 people of participants that wants to see me in front and show them success if they have positive thinking

im not a robot, i feel scared, very scared, but i have to do what i talk about in class or ill be a total All-talks person or other words a Loser,


onWhitewater Rafting, yes the boat flipped twice and i nearly drowned, i nearly died, so what, if Allah wants me back, im glad, i was wash out with the current almost 2.5 Kilometers coz i was at front boat and theres no other people in front, so the guide in the boat have to save another three people at my boat and let me go, i was drinking river water, yes, i was smacked by rocks all over my body, i was hit by trees but dont focus on that

u know what participants says to me when the activity was over?
"Encik Ridzhuan dah tunjukkan saya apa tujuan sebenar kita perlu teruskan hidup dan maksud pengorbanan, saya takkan lupa apa yang Encik ajar saya seumur hidup saya"

n u know why i dont give up and keep struggling in rapids current of the river?
"i Have to go back to myNadnod"
and it stucks to my head for almost 2.5 KM


Other two is Jungle Nightwalk and Caving, i have to do it, i have to lead them, and i hope u understand what i have to do, i dont like to work like a one selfish bastard that only cares for salary,

i want to change people lifes, make them a better person, im no better myself but if i can show them what its like , transfer my knowledge ill be satisfied,

i know u were hurt but i cant turn back time, even if i can, ill still be leading my people doing what they scared the most

IM SORRY

Thursday, November 17, 2011

Tewas

ape nak jd ko ni Mat Duan, asik kalah je dgn diri ko sendiri

memalukan betul, ape lah

Sunday, November 13, 2011

:) being Healthy Being Me

only 6 days since i follow my Schedule and i loss a whopping 5kilograms, :) im not a fussy about my weight but my bmi has already tells that im a little obese :)

Just Stop eating Rice and stop eating after 8pm

thats All,

i didnt even exercise but it depends on one's metabolism, im easy up easy down in term or weight,

even My NADNOD dengki, hehehe

I am not a Diploma Holder, im just a SPM's

im Officially missed my Convocation last week, thanks to that gentleman that borrow my PTPTN money from the past 3 years to-do-i-dont-know-what and still in today havent pay

only 3500.... the selfishness is cost me to become a mere spm holder,

U got 30000 from Maklong, u cant even spare my 3500 for my diploma. ill remember this forever,

U said to me to save money but u taking 1000 from me every month and expect me to survive on whats left

u stripped my car from me, said tat u want to use the roadtax money to pay for your credit card but in the end u sold the car

thanks dad, u destroy my dream, u destroy my life, u destroy me, u are the worst dad ever :)

Monday, November 7, 2011

Dear Mira :)

She asked me, :) if u come back, would i leave her for u? i think u knew the answer, :) still a No,

Since u have been gone i filled with regrets, so i discover that i love u, its true, but its only fills with guiltiness and my regrets, even if u come back we can never be together because if our bonds is true, i will feel it even if ur still here today but no, its only after u have been gone, im only missing u

as for her, this is ever the first time i feel like this, and this is it, its with her, not u, her, even when she still with someone, i feel it, i love her, so i waited, and i have my time, and to you i promise, ill never let her go, im sure, nobody can take care and love her more than i do, im confident of that, and if someone to steal her away, i wont get back without a fight but the decision is always at her hand, i wont stop her from her happiness, but my injury will be severe, hahaha

i think Allah loves u more so u are taken away, :) someday we will meet again and i will bring her to you and you two can be sisters

i do love you , but i love her more now,

and you, Nadnod, think u will get away? no way, I got u, :)

Saturday, November 5, 2011

Dear Ma

Its been a while since we see each other, talk to each other

but lets make things clear, I LOVE U, i have my reasons of doing things, i never once wants to leave u, but the circumstances makes me do it, lets not ignored the fact that everything he does just the same as chasing me out,

i dont want to get home and hold my anger right at the tip of my finger, i afraid i might drop it, i have nothing left, everything he said he wants to give me has been taken back, yes, that makes me to start at square one,

our family, all of them, is extremely unreliable, they are all selfish, i was homeless and penniless for a solid 4 months and none of them ever say even ask anything, they all selfish

tomorrow is Aildiladha, lets just meet in our dream Ma, :)

im ur son, u know what i am, im nothing like him,

I Love u Ma

Friday, November 4, 2011

Anugerah

I lose it once, :)

but still i got second chance,

ill treasure it, make sure ill attend to it

give live to it, give attention to it

thanks to you for making my dreams reality

never thought that my own selfish desire was answered

as a sense of gratefulness, ill take care of it

and it feels so real

Nice Appeareance Dinamic Never Ordinary Daisy --- > MyFlower

Dah aku agak

Memang dr awal dah aku agak. mmg takde gune pon sume tu, mcm2 ckp nak sedapkan hati org tp kalau sendiri taknak berubah mmg ape pon tak boleh, kalau itu je yang penting then amik la, puaskan hati, sedangkan satu persatu nak kene tarik pon tak sedar2 jugak, let go la ape yg tak mampu, buat ape zalimi diri, masalahnye bukan zalimi diri tp siap ngan bini anak terlibat sekali, thaniah kerana berjaya jadi org yg paling selfish sekali dlm dunia ni dan hidup yg sentiasa diselubungi kegagalan, kalau dulu mmg akan menurut je tapi sorry, 22 tahun akan datang ni turn dorg pulak, so if panjang umur then ill see u again when ur 66 , whatever u did since im small till now is all wrong and realize that im nothing like u, Dictator!

i dont know what to write

i loss my pen

Sunday, October 16, 2011

The Furious Five .... NOT!

gambar ni mse aku form 5 dulu, berdiri tu dr kanan, Madan, Pengetua Wak Rin ngan Zam, yg Duduk pulak Yan, aku and Wawa

waktu ni mmg la macam dunia ni kami yg punye sebab rata2 org sgt menyanjungi kami, pihak sekolah, kawan2 , tp bukan yang indah yang nak diceritakan, baru baru ni kami dikejutkan dengan salah seorang dr kami bukan dr kalangan kami berlima ni jatuh sakit, puncanya ialah ape yg terlibat dgn perguruan kitorg

Aku dgn Zam pergi melawat yg jatuh sakit ni, dan kami dikejutkan yg "bende" yg bersama dgn kami yg menyebabkan die jatuh sakit, superstitious? No, this is a real deal, selepas tamat perguruan kami mmg tak penah secara rasmi so basicly, kami masih belum selesai pembelajaran,

nak dijadikan cerita, "bende" tu berdendam dan nak mengganggu kami berlima yg seterusnya, tapi zam ade ckp, rico, kita jgn kalah dgn bende ni, jadi sehingga sekarang, sahabat kami tu masih sakit, dan kami masih mencari penyelesaian,

Wallahualam

Friday, October 14, 2011

quit feeling that way, its not like that

ur crying, this is okay by me with reasons, but im not okay coz ur crying becoz of urself, u said that ur hurting somebody, u said that u hurted me, NO its not like that, why are u so obsessed on thinking what people feel about u? and dont u bother asking me what i feel about u?

in hadith has stated, Firman Allah, tiada aku menguji seseorang manusia itu melainkan dgn kesanggupannya

so why are u grieving? why are u depressed? has some Istifar, God is smiling upon u, God is talking to u, u should know that u have been gift to make me happy whatever u do, isnt that enough yet? and u have someone who willing to die as long as he can see u happy, isnt that enough yet?

take a deep breath, remember who u are and what are u supposed to do, they come and go but its always u who can make your life change, i hope u just for one minute, be grateful, not sad that ur being tested

dont say that u dont want to burden me, believe me, ill be there for u and urs concern is so fragile that surely i have no effect on just knowing this, u know i hate to see u cry yet u does, its ok to feel weak but never be actually weak,

i <3 u , thats so i said something,

Friday, September 30, 2011

Everything, For u Syg :D

yesterday, September 30,

bila b dpt je email yg b ditawarkan kerja kat jobstreet tu, tgk hari jumaat interview, pertama yg terlintas kat fikiran b, Nadnod jumaat takde kelas, mintak die teman lah

b pun mcm biasa la kiaskan awk, tye balik bile lah, free ke tak lah, smpikan awk pun da tahu mesti ade pape, ye lah, da kenal b kan? roger awk, trus awk dtg, b usik awk mcm biasa, awk melenting pukul, cubit, tumbuk, tampar b mcm biasa, tu pun b da biasa da, jadi b bgtau awk pasal interview tu,

Kenapa b nak pergi?

1. kerja isnin-jumaat ada WORKING HOURS
= kerja b skang, selalu out station, balik tgh malam, bz smpi takleh text, jadi b kene cri kerja yg b boleh luangkan mse sket lebih dgn awk, b nak awk selalu dkat

2.of course la untuk plan b dgn awk pasal offer ni gaji lg mahal kan?


tetiba awk text awk ade kelas hari jumaat, :( hancur segala rancangan b, mcmmane b nak interview, energy pill b tertinggal, b rse nak nangis tp b ene wat lek, kang awk beli MC, dont be notty

redha je lah, jadi sebagai ganti, awk kene belikan b seluar, kasut , baju untuk interview tu, dan kita habiskan mse sme2, :)

pagi jumaat, tetiba awk text, B, kelas sy cancel

seriously, i hugged makcik cleaner tesco tue sebab that time b tgh jalan kat parking tesco, b punye happy sume org b tegur n jugak geng2 pakcik Jing pun b tegur, b tggu awk dtg,

kat dlm bas, dlm tren, tgh jalan, awk sebuk duk betulkan bju b, like a wife already, b pun keras je biarkan, :)

bila sampai je kat Prescott tu, kita kene pisah, b kene jawab Exam....

EXAMM???? WTHHHH????

tp kepala b tertinggal kat awk, b jwb cincai je exam tu n b sgt rse b akan fail, n b da redha dah, at least dtg try

b isi borang keje, reference b isi nme awk... n no tepon awk.. b da hafal,, hahahaha

bile name b dipanggil, dlm hati.. mampuih, fail, tp tak,

Lulus pule =_=

sume pasal syg.. syg bce mantera ape kat luar? ke syg rasuah rebecca tu? ugut perhaps?

hehe, after the interview kita makan, awk berjaya suap cili kat mulut b =_= i hate u

n b puas hati, sebab dpt tgk awk senyum happy ngan b, :)

lets do that again!

Wednesday, September 28, 2011

Positifkan Diri

Energy Class 101 - Positif Menarik Positif, Negatif Menarik Negatif


apabila bangun pagi, bukak je mata dah hati penuh dengan marah, hasad dengki, tak puas hati cuba teka mcm mana hari tu nak indah

kunci mudah je, tapi nak buat agak susah


hari2 dok dengar positive thinking, tapi paham ke maksud positive thinking? Positive thinking ni kalau ikut buku maksudnya ialah cara berfikir yang semua boleh tapi time ni la negatif dtg mencelah, semua tak boleh, apa pun tak boleh, tapi tahukah korg bahawa positive negative thinking ni ada lg satu component iaitu

Realistic Thinking



katakanlah situasi yang mana korang dipilih untuk wakil sekolah dalam acara sukan ataupun dapat melanjutkan pelajaran ketingkat tinggi, perkara ni akan bermain kat fikiran korang, tapi ramai org tak nampak yg kat tengah2 tu, hanya fikir positive negatif je, adakah aku akan Berjaya? jawapan yg ada hanya Ya atau Tidak tapi tak ramai org yg kata Mungkin dan mecuba sedaya upaya dulu

Tapi konsep mudah :) kongsi sket module Positive Thinking and Stress Management ciptaan Mohamad Ridzhuan Rozaidy ni


Segalanya start kat pemikiran kita, haha, apa yang kita fikir, itu yang kita rasa, itu yang kita buat, jadi step 1, Apa yang kita fikirkan, formulanya mudah


Apa yang kita fikir, apa yang kita buat, apayang kita rasa tapi bende mat salleh buat ni agak tak tepat sket

pada aku

What u THINK u FEEL, Thats what u ACT

kita fikir negatif, kita rasa negatif, kita lakukan perkara negatif

:) tak pegi sekolah/kerja demam konon

padahal, kita fikir demam,kita rasa demam, kita demam

jadi agak pelik jugak org macam aku, dari umur 16 tak demam, main ujan kene panas jugak,


bukan susah nak jadi seorang yg fokus dan positif, dan berbalik pada tajuk diatas, org positif energy die sgt tinggi sehingga apa yg disentuh turut merasai, apa yg die buat semua menjadi, dan die sgt terpimpin dan positif

tapi kalau dr awal berfikiran negatif, semua tak leh, padahal tak cuba lagi

korang semua cuma seorang pengalah dan pengecut je dan jgn terkejut kalau dalam masa yg lama korang tak capai apa2 lam hidup korang

dah, takyah renung2 lagi, BUAT






what i hope but not what i hope the most

yesterday we see each other again, im so damn sleepy and tired n i know when i see u it will all go away, for just being with u i can be me, im everything i told u i am, im not some cikgu or trainer which i pretend to be for work, im a kid that u need to hold my hand and just let me cried out loud singing for u at the bus stop

the makcik was looking coz she dengki

and i see how u cant let me go easily

on friday i want u to be with me on my life changing steps, so i treasure the moment of triumph with u, one i love, even if i fail, i know u will be there for me but nahh... u have to go to your class, because i told u to, ill be challenging these things alone myself , like always

sorry i lost my temper coz of ur handfon loss story

sorry i sing loud that u got embarrased

i love u

Monday, September 19, 2011

Value of myself

it gets busier and busier everyday but please wake up, what is the scope of work,

if it requires an extra hours means More pays
if it requires an extra effort means more pays
if it requires commitment over weekend means more pays
if it requires to do a job that is outside the scope means more pays
if it requires to do more than one job at the same time means more pays
if it requires maturity through organisation means more pays
if it requires to leave social life just to focus on work means more pays
if it requires to take spare time to family to do a work instead means more pays
if it requires to have transport to go and closes sale means more pays
if it requires to show up everytime when called means more pays

i done that all for my company


i have ten reasons to get a raise, why am i loitering around here with such a pathetic pays since my work is a four hours average man works, i should get four pays which resulted rm6000 a month

Saturday, September 17, 2011

Dear You :) Let Me Tell You Something

u are full of suprises , that makes me happy
u are so cute , u make me love u
u cared to much about me , u make me wanna pinch ur cheek
u scares me sometimes , ur in fact a monster
ur voice soothes me , but u chose to be quite most of the time
u make me feel not alone , but ur sleeping when im awake and vice versa
u sleep funny , yet always so beautiful
u so naughty , in my eyes u are 3 years old trapped in 15 years old body = ur real age is 20 btw
u make me love u , n i never wonder why






Friday, September 16, 2011

You, Leave my Friend Alone

when i step into the house i knew u were there and u was there, i know ur presence yes coz these 5 years u are always with me,

Leave him alone, he's not part of this, i abandon u coz u are 1 good for nothing, u teach me rage, u teach me power but u take mercy and love from me, thats why i decided to go

theres no way my fren will know my full real name but u make him said the name and he's giving me the look, yeah i know, it was u who are looking straight into my eyes

ill do a 1001 things just to get u away from him, you feel it right?

just wait, this time ill make sure ill get rid of u, once and for all

Wednesday, September 14, 2011

Look at my Ancestorship, We are All persistent!

when all hope seems lost, i saw a tiny bit of light and i will grab onto it even if its kill me

negative energy in Ona, yes , its from Him, i saw it, saw through His act,
call me stubborn for being persistent, and call me a fool for sustaining the damage His done

as u said it Master, suggestion, what u suggest it not always what i must follow, ill prove it to you

Family? i got another half of my family, :) yes and i know, they can be counted on, unlike what he sais that those Angels are good for nothing.

i still got more than 24 hours, ill still fight for it

Tuesday, September 13, 2011

When this all going to end?

Musibah masih belum tamat, keputusan keluar dr rumah hanya membawa sikit je kebaikan and guess what, dr jauh n tak communicate langsung pun die still berjaya buat aku tension,

sebelum aku amik Ona, ktenye clean, hanya sambung bayar, tp skang cite dah lain, 2 bulan tertunggak? n last day of Roadtax period? oh come on la, aku nak tgk document haram nak bg aku,

mmg sume ni plan rupenye, agak byk dah duit dihabiskan, tapi masih belum nampak tanda kesusahan tu surut, betul kata hati aku, mmg tak guna

Monday, August 22, 2011

My Nadnod


many who asking me, who are u? me honestly, i dont have a specific answer for that,

when i saw Hazel Nadt on OGC , i really cant help myself but to annoy her, its just that OGC is mine but dont want to take the responsibility to Admin it, so, i did annoy her, sorry

and everytime shes online, ill call her up immediately, Nadnodnadnodnadnodnadnod, Guess what? that annoy her also

as the day passed by, i drop my number and she texted me, apart of being blunt we became a close friends, not every single day w didnt text, at least there will be, Gudnite *kiss ur cheek* as a wish,

they are just a lot of thing i couldnt ask and i feel like doing a mistakes,

so i try to get away from her, i didnt text her for a solid 4 days and she also not doing that, i nearly cry of missing her but i play hard. on the 4th, i give up, i missed her too much,

there are also times when she calls me i did not pick the phone up, its not like i dont want to talk but i fear my voice crack and i lose my coolness, or anything left in it, weve been frens for a several month and she still cant hear my voice let alone see my face unless its on facebook

after Kedah trip, i feel so damn boring so i asked her to do a webcam-chat, i just wanna see each other faces, just when i see her face, i spontaneously typing and sending 'aku sudah jatuh Cinta' and like usual, shes not taking it seriously coz im a joke-around type of person, that time, the mic was on, she still cant hear my voice, suddenly i got a call and i answer it, thats when she hear my voice for te first time, and after that i dont bother on typing anymore

one day, i feel like something stuck on my chest, and i let it all out, i dont care anymore, i just dont care, im used to being turn down, a lot, so to me, honesty didnt hurt anymore, and i didnt even move when u reply that u feel the same too, i was stoned and smile like an idiot,

so we had our first date, i saw her, when we first made eye contact honestly i nearly die, but i gather my coolness and stand up straight, i just cant take my eyes off her,and shes doing all the talking when i only goes yeah, uh? uhuh, hehe, sorry, i was nervous.

So we hang out, when i got no money no cars nothing, she keep coming for me, i always think of running from her as im no good for her, but she still keep coming and far all my problems, is only her voice and her smile make me feel at peace and have the spirit to overcome my problems,

when she makes a decision of her life, i feel so sad that im no part of it and after that she calling me crying, i knew this is hard and by far the hardest type of decision but she did pull it off,

so now? yeah, ive taken the responsibilities and shes with me now,

so im free to call her mine,

MyNadnod



*i dont know why but this thread seems boring, i dont know how to write it

Aku sendiri nak Tergelak

Apa pendapat Korang?

Tuesday, August 9, 2011

200th Post :) RIDZHUAN

R - Responsibility
I - Integrity
D - Dilligence
Z - Zero-Tolerance on Spicy Food
H - Honesty
U - Universal
A - Awareness
N - Nadiah

Monday, August 8, 2011

Welcome Kelvin And Rina



Tambah Lg Adik Beradik Azim, sebabkan Kucing si TOM TILALA tu dah dewasa dan Berlagak, aku dapatkan la hamster ni 2 ekor sebab Azim mmg ske manjakan pets Aku, sebabkan aku dah tak balik umah, bygkan la die mandikan Tom 2 hari sekali, pastu die bwk pg berjalan bagai,

Adik bongsu aku mmg penyayang mcm Along die juga

Im Sorry

Yesterday when i come fetch u, i saw him,

my rages taken hold of me as i walk towards him with pure anger and hate, and even if he's with his mom im going to make sure he gets the idea,

after half way i turn back to watch u, thats when i saw ur face, i close my eyes and turn back to you, step inside Ona that i want to celebrate her with u

i know im a jerk, i know i cant stand him, i cannot hold myself if its matter of him,

Im sorry,

Have to accept the fact that i really hate to see u cry, again


Saturday, August 6, 2011

Hope Is Lost

My dad has Sold Ara, i dont know to whom, i dont know where, I do Saw Something Dont Play Coz i seen it Clearly

if only i know where it goes, i can win her back but now all my hopes is lost

i dont know what to do anymore

Wednesday, August 3, 2011

mmg agak membebankan kalau kita ni Extra Sharp

Extra Sharp

Besenye org mcm ni ialah seorang yg agak suka menganalisa, die nampak ape yang orang lain tak nampak, die ni agak tak serkap jarang la sebab masa die habis dgn die tengok je tanpa buat apa,
org Extra Sharp ni die mmg agak sukar ditipu, dan agak benci ditipu sebab agak banyak pengalaman die dgn manusia-manusia penipu jadi die kalu kene tipu pun sekali je
Kelebihan karekteristik die ni mmg agak sesuai nak jadi Hakim sebab die ni agak keras hati dan die tak berat sebelah, even family dan kawan2 die pun byk mintak pendapat ngan die

beban?

- Susah nak percaya org
- Agak banyak Fikir
- lebih pentingkan otak dr hati, so perasaan mmg no 2 la
- tak boleh join org berfikiran simple

........................................

aku mcm ni

Sunday, July 31, 2011

Ramadan Datang lagi means, Its a Playback! Year 2011

Edition 2010
http://inamatterofperspective.blogspot.com/2010/08/ramadan-datang-lagi.html

hmm.. tahun ni sepanjang Ramadan lepas sampai Ramadan ni, peristiwa yang berlaku kat aku ialah

1. Berhenti kerja kat CSC
oh, ni agak mengejutkan bila sume bende dalam company tu aku yg buat, dari tukang sapu keEngineer, bila akaun salah aku yg kene marah,? i dont even touch that stuffs, so aku bg notis kat bos aku KP, 24 jam je, n surat berhenti tu aku letak atas meja aku, bukan meja die, hehe, cukup 3 hari jugak la aku menganggur


2. Kerja kat SCA
tempat kerja aku skang, walaupun its not much tp bgtahu aku kat mne tempat kerja yg CEO die mempunyai hobi yang suke buat org Gelak and aku hari pertama kerja dah kene bahan, Sebuah tempat kerja yg agak FAMILY style sebab everything kat sini sume dikongsi, sampai satu ketika aku tgh makan karipap, bile aku makan separuh, mesti la aku pegang karipap tu , aku pandang tempat lain dlm 3 second je, bile aku nak suap balik, karipap tu dah ilang dan hanya tinggal software engineer je yg sedang mengunyah. =_= spare that straight face dude, i knew it was u,


3. round Satu Malaysia , kecuali Sabah Sarawak dlm 2 bulan je
bermula penang, pahang, melaka, negeri sembilan, johor, kedah, perak , perlis, kelantan, terengganu,Langkawi dan terbaru Pangkor
tapi pegi paling kuat pun 5 hari je, pegi pasal kerja tp yg best penginapan, makan minum pengangkutan sume disupport oleh klien, hehehe
lepas raya ni konfirn dah Labuan


4.Hilang sume Kemudahan dan bermula dari bawah
Dihalau dari umah sebab bese la, anak derhaka, kereta 2 buah dirampas, kunci rumah dan hilang hak sebagai anak, tinggallah aku sehelai sepinggang, tp dlm dua bulan ni aku berjaya menyewa sebuah rumah dan dlm process untuk membeli kereta.. im not like u


5.Beli Handphone baru
sebelum aku derhaka aku mmg takde duit, yelah, asik nak dulukan tu dulukan ni, walaupun gaji kat CSC smpi 2500 tapi tah kenapa tiap2 bulan aku duk bayar utang yg sememangnye bukan aku yg berhutang, tp takpe, tanggungjawab katanya, bile kereta aku roadtax dah mati, aku mintak hak aku, oh, tu la sebab aku kene halau dr rumah, so bulan pertama aku keluar dr rumah aku dapat beli handphone baru yg takde la mahal sgt, so bile aku duk bertanggungjawab tu bayangkan la aku nak beli handphone baru pun tak mampu, sahkan tu, minyak itam kete yg paling murah pun aku tak mampu

uhmmm....

think i will not leave things that change my life this year

Nadiah Noraini
takde cite pape, hanya aku dgn die yang tahu, jgn sibuk

Monday, July 25, 2011

Lalala~ With you



So I'm going to go see you right now, that's what I've decided
I want to have you listen to this song, that I have in my pocket

Quietly, I turned up the volume, to make sure that it was there

Oh good-bye days, right now I've got the feeling that things are going to change; so long to everything up until yesterday
An uncool kindness is at my side
LALALA~With you

I pass one ear phone over to you
And this moment slowly streams over to you
Can you really love me? Even though I sometimes lose my way

Oh good-bye days, right now things inside my heart have begun to change, alright
An uncool kindness is at my side
LALALA~With you

If possible, I'd like to not have sad feelings
But they'll come to me, won't they?
In those times, it would be good, if only I could say
"Yeah, hello! My friend", with a smile

When we both are humming the same song, I wish for you to be by my side
I'm glad that we were able to meet each other, with such an uncool kindness

... Good-bye days

(goodbye Days by YUI, Re-sung by Taeyeon)



Friday, July 15, 2011

is it okay for a man to cry?

the man just lose everything he adores, he was force to start at level 1
is it okay for him to cry?

the man just tell lies not loving someone, and that someone dies
is it okay for him to cry?

the man just cant have what he need but not what he has
is it okay for him to cry?

a man misses his mother
is it okay for him to cry?

the man loves somebody but he cant have her
is it okay for him to cry?

a man misses his friends and he got forgotten
is it okay for him to cry?

the man has to give his 300% of his effort to his career and leave him lifeless
is it okay for him to cry?

the man always seems to hang by his phone so he wont be alone, when he loss his Phone
is it okay for him to cry?

the man just got promoted but thats not what he wanted
is it okay for him to cry?

the man just missed his Bestfriends wedding, twice
is it okay for him to cry?

the man always waiting, he got bored
is it okay for him to cry?

so, now
is it okay for him to cry?







Tuesday, July 5, 2011

Ara Come Back To Me

Walaupun kita da 2 bulan terpisah sayang, aku masih mencintaimu malah semakin hari semakin cinta, aku tahu dulu kau perlu menjalani pembedahan atas kecuaian aku, maafkan aku sayang,

melihat lubang besar didadamu membuat aku rasa sangat bersalah, aku sanggup berhabisan apa saja asalkan kau berseri semula


akhirnya aku berjaya mendapatkan jantung untukmu dan ianya lebih baik, dan aku menangis gembira melihat kau berseri semula


Lihat la Gambar ini, pertama kali aku mengayat kau, kau sgt cantik waktu ini, dan aku pun baru berusia 18 tahun, oh rindu padamu sayang


lihatlah lengkuk tubuhmu, mmg aku akan teruja setiap kali melihat dan deruman suara kamu juga ibarat buluh perindu dan aku sgt syangkan mu


kita juga penah beberapa kali mandi bersama dan aku tahu kau mmg suka mandi hujan


dan inilah gambar pertama kita bersama , pada hari inilah kita pertama kali keluar dating bersama dan kau bw aku sejauh hingga ke Batang Kali

Aku ada cuba untuk mendapatkan yang lain tapi mmg cinta antara kita kuat, dan jodoh kita panjang, akan kujaga mu sehingga akhir hayatmu syg, oh aku cintakan mu

Oh ARA

Monday, July 4, 2011

NADI berdarAH

<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Insan yang bernama manusia ni mmg penuh dgn Khilaf dan kelemahan dan apa yang penting ialah seseorang itu sedar dan cuba untuk memperbaiki diri,


Lagipun, seseorang tu mmg harus menjalankan pelbagai tanggungjawab, menyayangi dan disayangi, dan apa yang penting jgn sesekali berfikir untuk short term

Orang yang berfikiran matang dan jauh hidupnya mmg akan lebih teratur jadi baik start awal dari menyesal dikemudian hari

Variasi pemikiran seseorang mmg akan menunjukkan tahap keupayaan dia, drpd menghadiri pelbagai jenis training, adalah ada ubat untuk semua penyakit pemikiran zaman sekarang

Efektifnya pemikiran seseorang itu, adalah ketika die berada dalam keadaan tenang atau tidak stress dan pemikiran dan akal berada di tahap optimum


Yang akan dapat mengukur daya pemikiran seseorang ilah cara pengurusan hidupnya, adakah teratur atau sebaliknya

Orang orang ini adalah sepsis yg di so-called hampir pupus sebab ape yg dicari zaman sekarang ialah reputasi kosong dr kredibiliti

Usaha dan tawakal memang akan perlu seiring jadi jgn la lebihkan tawakal dari usaha kalian


Sememangnya usaha yg banyak adalah lebih memuaskan dr menghabiskan masa mengeluh dan bersangka buruk terhadap diri sendiri dan orang lain

Ya, mmg betul rezki tu bukan urusan kita tpi dgn usaha yg so-so, layakkah kita mendapat rahmat?

Gerangannye yg berkhutbah ini pun masih ingin mmperbaiki diri dgn belajar untuk menyayangi dan mencintai, jadi cukuplah menghakimi

Friday, July 1, 2011

Takkan Nak Tunggu Hidayah Dari Langit Kot


Cahaya memancar dan insan berdiri Riak, inikah Hidayah?

Url Blog pun da menerangkan, lol, perspektif is pendapat, pe lg korang tak paham?


Keluhan2 biasa
Bile la member aku nak dapat Hidayah ni
aku kene tunggu hidayah dr langit la bru aku berubah

kata aku: Nonsense!


Allah Takkan Ubah nasib sesuatu kaum itu melainkan mereka mengubahnye sendiri

Bagi aku, Hidayah Adalah Kesedaran, dan memang untuk mendetikkan Hidayah dihati ialah pertamanye Manusia perlu membelakangkan bisikan dan cari kesedaran, bukan layankan je
takyah cite sal Orang, cite sal aku sendiri

Dulu aku:
Boros > nafsu
Baran > Nafsu
Perasaan bagus Lebih dari Orang Lain > Riak
Bersangka Buruk > bisikan
nak gf > Nafsu

proses untuk aku sedar memang menyakitkan, Rozainy Din Dan Sifu Mirza Mohamad kene Belah Dada aku 3 kali dan 2 kali belahan dada aku tebuka dan sgt sakit, tapi tu beri aku peluang tuk guna organ yg tak berguna pade org lain iaitu OTAK aku dan AKAL aku
jadi segala nafsu nafsi aku tu dah aku kenal pasti, kenapa nak layankan? lawankan sebab melawan nafsu adalah Jihad

jadi org mengeluh berubah ni susah la, takde semangat la, korang sembang ape ni? Mana janji korg Pada Allah waktu korg nak pinjam jasad dr die? Masya Allah, setelah PKkan tu aku sedar jd aku Dispute(pe tah perkataan BM die) nafsu nafsi aku sedaya upaya aku, bukan nak kate aku berjaya tapi atleast ade progress dari sehar kesehari,

habiskan la masa korg sehari, mengeluh, komplen, bersedih, marah, tak puas hati, dendam sebab mmg kita manusia lupa, siapa Tuhan siapa Hamba, mintak mcm2 tp zahir dan batin tak bergerak, pebende sume ni?

tgh malam aku lak emotional(bukan marah), jd kalu ade organ yg da lama tak pakai tu, gunakan la ia kembali,

ni pendapat aku waktu aku bermonolog dgn ego-side aku, korg takyah terase, korang tak terlibat pon

Astaghfirullah hal-azim,

Assalamualaikum

Tuesday, June 28, 2011

Just postpone it, if Im Alive, im still going to get it

i no need for a Car At this moment

there is something more important for me to do so ive just need to focus on priority, thats just how a man does decision, take note on PRIORITY, RISK and NEEDS coz one mistakes will make u suffer, and do believe, the Time Will Come

ROZAINY DIN taught me, every action we take must cater the

A - Awareness
C - Competency
T - Timely manner
I - Integrity and Honesty
O - Organize
N - Needs

in this case, its the CAR

Awareness
My Budget will surely burst and i cant support Ma and Even Myself
Moral- Help Myself before Help Others and Make Others Happy

Competency
My Competency of sustaining and maintaining the Car, in term of Spareparts, Petrols and even Insurance and Roadtax
Moral- dont take responsible if its too much to handle and dont overlook

Timely Manner
ill get it, in Time
Moral- Allah reward Patience with Wonders

Integrity
even me myself cant even think i can handle the cars, and im lying to take the risk to myself,
Moral - Integrity is all matters to a successful people, never hesitate

Organize
I just had my Own life, my career and my own House,im still in mess and need some plan
Moral - Fail to Plan is Plan to Fail

Needs
i just live 240 meter from the office, why need a car?
Moral - Riak is the poison and dont need extra burden

at this moment at least, i need no car,

thx


Friday, June 24, 2011

Loser ungrateful Maggots

U take everything from her and u said that shes recalling things?

how dare u said to her worthless?

ur nothing but an animal in disguise

i gave her the thing that u failed to give her for 23 damn year, a Bank Card

u talk big , full with promised but i always knew u were never good for nothing

u and ur things,

u never were a good liar, i can see through ur act

i was always an Orphan, at least u never were there when i needed u

u said to ur Funder that im the one who spent the most but u take everything and expect me to survive the whole month with only RM150, n u know? i did survive

my problems is always U now that ive abandon u ive got my life that ive missed for 22 years

i never once needed u, pathetic

im saving her from u Tyranny

dont ever show ur face before me again or ill charge u of attempted murder, lets see if u can bring all u things behind bars

After 11 Years

the first thing ive ever said to your face since we know each other is "Boleh tak bg B bwk kete ni?"

in the class i never spoke to you, wait, that was over 11 years ago :)

u used to sulk but did u know that it was u who always comfort me?

ur cute

u make me want to pursue my Degree

ur a good BestFriend and a L_ _ _R F_ _ IT

ur the first to start calling me Ridz again after 11 years im using the name Rico, :)

U are so Lovable

After 11 years , why didnt i said anything to you back on those day


Thursday, June 16, 2011

heh! i was Right

U all just used me, when i got a car, u did call and invite me to go here and there, but now when i have no car u guys just have fun coz if u do invite i woudnt be any help to carry all ur stupid loser Ass!! i knew this would Happen, u call urself a friend? go to hell

when u in shortage i give u a penny but everytime i ask for a penny u turn me down n doesnt even return any of my penny! Bastard!

wat did i do wrong that u treated me like this ?? ive given u rm1000 amonth for almost 2 years and u chase me out of the house?? and u sold my CAR to settle ur debt?? why didnt u ask me?
why u insulted my career?? all my life who have say to u that im bad?? did i drink? did i smoke? did i spent my money on whore?? what DO YOU WANT OF MEEE???

im not ur damn tool!

Monday, June 13, 2011

Exhaustion

2-3 hari ni mmg aku sgt penat, aku keje stat dr kul 7 pagi and aku stop pukul 11 malam, sebab aku kene setel 6 kotak A4 punye data n nak key in Dlm Go-pro, walalupun aku da wat format excel yg mane da buat seminggu punye keje jd satu hari je, but still,

Repeatition movement tu yg buat aku cepat mengantuk, and badan aku penat, aku rase mmg ade 4 kampit beras kat kelopak mata aku and aku rse bhu aku keras semacam,

skang aku da diwarning oleh CEO untuk tak wat keje weekend, even die akan amik thumbdrive aku untuk wat keje,

semalam aku stay up smpi kul 3 just untuk key in data, man, this was so thrill, Aku tak sangka yg Allah Grant aku fikiran dan badan yang agak kuat, Alhamdulillah

air-cond that i hated so much, yeah, it blows right behind my neck,

Friday, June 10, 2011

Merempat itu best

skang aku tido kat ofis je, masuk hari ni dah 9 hari, and aku takde kereta lagi, aku hanya perlu jalan kaki untuk pegi makan je, CEO aku ckp yg die nak aku tido dlm bilik die pasal kat dlm tu ade tilam so aku pun setuju la,

setiap malam aku hanya akan pergi bersembang denagan Abg Tajul, die pun homeless, die wat keje kutip kotak n tin kosong je, tp die happy je walaupun tido dlm kotak, malam tai aku belanja die KFC die makan sambil menangis, happy sgt, da die nangis aku pun nangis jugak

Tajul dulu business man tp business die diseleweng oleh kwn baiknye sampai die muflis, die anak yatim piatu dan isteri die lari meninggalkan die tapi die tak penah lekang dr menyebut Kalimah2 Allah dan aku dapat rasa keredhaan dr dalam hati die

nak dibandingkan nasib die ngan nasib aku, aku da lebih dari bertuah , macammane dengan korang?

Wednesday, June 8, 2011

Amberstone yang sgt.....

Malam minggu aritu aku berada di Eaglenest, yes, resort tu adalah subsidiaries SCA jd aku kalu free leh la gi sne men2. and aku suke sgt kat situ ialah aku boleh mandi sungai sepuas2 hati aku, hehehe.

pagi sabtu bebudak PRS UNITEN datang untk camping. yess!! Awek2 U!! hehehe, datang2 je dorg da kene wat river trekking over 1 kilometer, aku lak sume org pakai tshirt Eaglenest itam to aku sorg je pakai putih, da macam P Ramlee dlm 3 abdul daa.tapi tak dinafikan yg tu wat aku stand out dan aku rse hensem

pastu dorg wat program sendiri, jd aku melangut n men obstacle je la smpi malam, da malam, dorg kene wat nightwalk n bebudak faci tu 2 org ajak aku teman dorg pegi survey jalan nightway menghala ke Amberstone, sebuah eco-resort yang terbengkalai, aku da goyang, i know that place, jgn men2,

tapi akhirnye aku pegi jugak, sarung jacket, hood kepala, then trus jalan menghala ke Amberstone, Bila gelap, mata tak nampak, telinga akan jd peka, jd aku tak dengar pape pun mlm tu pasal bru lepas ujan, sampai je kat bangunan tandas tu i swear i do saw something, jd aku berenti, bebudak dua org tu patah balik tye aku, pehal Rico? aku jwb takde pe lah, jalan2

then Amberstone ade org, maybe org tgh curi besi, then aku cue dorg, untuk patah balik, dlm perjalanan balik, takde problem,

kul 11.30 nightwalk dimulakan, kitorang guide uniten ke amberstone sekaligus, dan aku anchor kat belakang, masuk je gerbang keramat nak masuk hutan tuh, Abg sam tepuk Bahu aku, tye "sapa ni?" aku tak jawab tp pandang die balik, kali kedua die tye aku jawab tp aku wat suara garau aku jwb "Hassan" terus berubah muke Abg Sam, hahaha, pastu aku tak tahan aku gelak,, haha, kesudahannye aku ditendang oleh Abg sam.

direct dorg terus ke Amberstone, then nightwalk begins, setiap faci akan jaga checkpoint berbekalkan satu saja password, dimane peserta akan tye dan faci akan jawab,password die ialah Buah dan Chempedak, soalan dan jawapan, Abg Hady trus signal supaya faci amik port checkpoit kat jalan balik, dan die akan lepaskan 5 org at once to balik ke kem without torchlight lam hutan, bestkan?

yang tak bestnye aku kene jaga checkpoint 6, iaitu BAngunan Tandas tu, aku da goyang, haha, tp wat lek je la, Abg Sam bg aku walkie-talkie and aku jage kat situ sorang2.

Aku pakai Jaket yg ade hood, and aku tutup habis kepala, ye, aku menyeramkan kalu korg jumpe aku lam gelap ngan keadaan aku menyandar kat bgunan tu sambil tunduk ketanah

selama sejam 45 minit aku berdiri, duduk tggu dekat situ, tggu 11 group nak lalu ade beberapa peristiwa yg disturbing time interval(11-12minit) satu2 group tu lalu dpan aku,

>walkie-talkie aku berbunyi sendiri panggil name aku tp suara yg sgt aku tak kenal, yg pegang lg satu walkie talkie ialah student council uniten yg jaga gerbang, and die tak kenal name aku<

>lembaga berlari dr belakang tandas laju trun bukit menghala ke sungai<

>3 ekor kunang2 yg mengelilingi aku<

>hembusan dan bunyi nafas kat belakang aku time aku duduk kat entrance tandas<

>aku rse mcm ade lembaga atas kepala aku tp aku tak pandang atas<

>tetiba badan aku panas mcm nak bertumbuk ngan orang<

>aku nampak org kat bawah bukit usha aku, mata die bercahaya<

then aku da mule bosan, aku tggu je la smpi la abg hady balik sebab die yg terakhir sekali, sampai je kat camp, aku check walkie talkie aku.. hampagas.. channel lain dgn the other one maksudnya theres no way die yg paggil aku td,

hahaha. pengalaman mengajar





Monday, June 6, 2011

Hurt? Not a bit

hari ni doktor aku terkejut bila belahan yg die bagi 3 minggu lepas terbuka dan da stat nak heal pun, die ckp ngan aku, Mohamad Ridzhuan, stitches awk terbuka ni, awak stretch kuat sgt and die da terbukak,

Kat pangkor mmg aku ade rse yang jahitan belahan tu terbuka, but aku ok je, i got the cut in my chest a Y shape and a T shape on my back,

too much? yes i got a problem in my liver, so what

and yes i do go for treatment

ive been coughing and eating blood,

tp ni sume tuk mencuci dosa, i have faith in Allah

so i got another cut and stitches on the last one, overlapped,

and the doc says once more, go easy on urself,

Sunday, June 5, 2011

SATRIA NEO CPS Will be Mine






I think this will be dazzling in Blue Colour