Wednesday, March 31, 2010

Taeyeon & Rico Fighting!

Taengoo dgn Jessica

Tiap2 pagi sebelum mule keje aku mesti terpandang muke dorg pasal aku wat wallpaper kat PC, haha, pagi ni aku kene study satu bulannye claim movement lam company, dgn document filing bersepah aku terpaksa overhaul 1 officenye document.. lol, Pau ko da stat bg aku training pasal aku asek buat keje photostat je, then waktu lunch Nani si Kerani ajak aku makan tapi selama aku keje sni aku tak makan lunch pasal mahal, tp aku mkn malam pun mahal gak,, haha,, semalam Uncle KP belanja tp pedasnye tak ingat, aku mkn jugak pasal rezeki, tp sambil nangis la,

esok aku ingat nak blik Klang pasal aku rindu nak men Ps2 dgn Adik Bongsu aku, Kojeng, Baru 7 tahun da berjaya menumpaskan aku men game Winning Eleven, sedangkan die tak reti membaca pun, lol, aku waktu umo die dulu, aku dah pandai masak kari dah, hampehnye budak, zaman dah berubah , dunia dah maju....


skang ni aku nak relaz jap tgk Taengoo pasal kepala aku dah mcm nak meletup....

lol...

2 comments:

  1. haha . ko mnat taeyon ?? taa lwa larr dier ..
    aku ag lwa . haha

    ReplyDelete