Wednesday, June 2, 2010

Apakah??

Tadi aku kua lunch kat restoran Sri Indah ade sesuatu yg pelik berlaku kat aku, aku berPK smpai skang,

Aku ske pegi tempat tu pasal ade byk pilihan lauk, tp ku makan 1 jenis je, n ari2 aku makan tu, biasala, manusia kan?

Dah ready sume aku pon duduk la kat meja depan skali tu, tetibe aku pandang kiri, ade seorang budak laki berdiri kat situ, aku rse budak ni umonye lam 4-5 tahun camtu n die pandang aku, tak senyum tak ape, die pandang je, aku pun pandang la die balik , aku pun tak senyum tak ape, emotionless je kan... lame kitorg berpandangan, lam 2-3 minit mcm tu, aku PK lak, budak ni nape? ade pape kat muke aku ke? or aku nampak kacak? die datang kat aku rapat pastu die cakap, "abang, abang rindu seseorang kan " WTH????!!!! asal ngan budak ni, die pon gi duduk kat mak die, then die pandang aku die senyum, mak die sikit punye jauh dr tempat aku dudk tuh, aku rse amat horror dan aku makan cepat2, sebelum balik aku bg budak tu Lolipop dan senyum kat Mak die..

Skang ni aku tak tau budak tu Psikik ke ape smpi leh bace fikiran aku, n kenapa aku yg jd mangsa die hari ni, aku ingat die pandang sal aku terconteng muke ngan marker ke ape ke.

Aku Bingung, is it too obvious? ke mmg nampak kat muka aku? bodoh betul, skang ni budak pon da boleh wat aku goyang, pe nak jadi ngan aku ni?

4 comments:

  1. hahahahahahhaaa
    g cr blk bdak tuh ak nk tlong jwb kn..
    aah abg nie mmg tngah rindu ssorg nm de farah
    kakaka

    ReplyDelete